Senaste dialogmötet

Kontorsmarknaden – vart är den på väg?

Sammanfattning från mötet den 29 januari 2021

Digitalt dialogmöte

Dialogmöte 29 januari 2021

Två gånger per år samlas politiker och tjänstemän i Stockholms stad samt företrädare för byggbranschen för att belysa ett aktuellt ämne inom stadsbyggnad. Denna gång digitalt med publiken på distans.

Kontorsmarknaden - vart är den på väg och hur påverkas efterfrågan av omvärldsfaktorer såsom stora infrastrukturprojekt, pandemin, postpandemin och nya värderingar?

Tror vi att det är en självklarhet att allt återgår till det vanliga efter pandemin eller har vi hittat nya sätt att arbeta som blir permanent? Vad gör det i så fall med sammanhållningen i arbetsgrupper och på företag. Har kontoret som kulturbärare förlorat sin position?

 Lyssna på när Joakim Larsson, stadsbyggnadsborgarråd Stockholm, Ted Lindqvist, Evidens, Oskar Öholm, Fastighetsägarna och Anna Nordin, Vasakronan belyser detta spännande ämne. 

Kommande möten


Möten för dialog

En av grundpelarna inom branschsamarbetet Stockholm Bygger är våra frukostmöten. Två gånger per år samlas poliker och tjänstemän i Stockholms stad samt företrädare för byggbranschen för att belysa ett aktuellt ämne inom stadsbyggnad. Mötena inleds vanligtvis av finansborgarrådet i Stockholm och följs av ett föredrag på aktuellt tema kopplat till stadsutveckling. Ofta avslutas mötena med en paneldebatt samt frågestund för publiken. Vi välkomnar också alltid frågor inskickade förväg och tar gärna emot förslag på teman.

De senaste fyra frukostmötena har temat varit “Hur planerar vi för socialt hållbara städer?”, ”Trafik- och infrastruktur”, ” 40 000 nya bostäder till år 2020" och "Den nya majoritetens planer för stadsutvecklingen". 

Jobbar du i ledande befattning inom byggbranschen och vill få framtida inbjudningar till dialogmöten?

Kontakta Erik Arvline, erik.arvline@bostad.stockholm.se


Tidigare dialogmöten

Visa fler artiklar